De beste accessoires voor je nieuwe iPhone

De nieuwe iPhone is uit en als echte Apple-fan wil je die natuurlijk meteen in huis halen. Ook met de nieuwe iPhone 6 bevestigt Apple immers weer dat ze heel kwalitatieve en degelijke toestellen maken die ongelooflijk gebruiksvriendelijk zijn, dat alles met een design waar geen enkele smartphonemaker aan kan tippen. Maar heb je al eens gedacht aan welke accessoires je iPhone-ervaring helemaal kunnen afmaken? Wij hebben er enkele voor je op een rijtje gezet.

Accessoires voor je nieuwe telefoon vind je in alle prijzen en categorieën. Dankzij het feit dat de iPhone één van de populairste toestellen op de markt is zijn er ook heel wat fabrikanten van accessoires die zich net op dit toestel toeleggen. Voor de consument biedt dit het voordeel dat je een heel ruime keuze hebt. Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat wel.

  1. Het Pebble smartwatch

Als je op zoek bent naar het perfecte smartwatch zolang Apple z’n eigen smartwatch niet uitgebracht heeft (begin 2015) dan is de Pebble een goede keuze. Het is niet enkel elegant vormgegeven, het synchroniseert ook met massa’s apps die je waarschijnlijk al regelmatig gebruikt.

Pebble smartwatch

  1. Automatic

Het is niet zo’n heel bekend accessoire maar wel verdomd handig voor de autobezitters onder ons. Het is een klein doosje dat de on-board computer van je auto kan laten synchroniseren met je iPhone. Het geeft je tal van nuttige informatie over je auto zoals wat er mis is als er ergens een lampje gaat branden op je dashboard. Het kan je ook helpen te besparen op brandstof door je rijgewoontes te analyseren en in het geval van een ongeval maakt het automatisch een ‘crashrapport’.

Automatic

  1. Jawbone UP fitness armband

Wil je je iPhone graag gebruiken als fitness assistent maar heb je geen zin om een smartwatch te dragen? Dan is deze fitness armband het perfecte alternatief. Het biedt je niet alleen alle klassieke fitness armband-functies zoals een het meten van je dagelijkse fysieke activiteiten en verbruikte calorieën maar houdt ook je slaappatroon bij en kan je zelfs wakker maken op een moment dat je in lichte slaap bent zodat je fris wakker wordt.

Jawbone voor iPhone

  1. Ringly

Er zijn al eerder pogingen gedaan om ‘slimme’ juwelen op de markt te brengen die kunnen syncen met je smartphone. Maar Ringly is één van de mooiste resultaten die we tot nu toe gezien hebben. Ringly is niet enkel een prachtige ring, het geeft je ook een vibrerend signaal telkens je een sms , mail of push-notificatie krijgt van bepaalde apps die je vooraf selecteert. Zo kan je je iPhone met een gerust hart in je tas laten zitten met het belsignaal uit en toch weten wanneer iemand je probeert te bereiken.

Ringly

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>