Een blik op de nieuwste hoesjes voor de iPhone

Nu de nieuwe iPhone 6 groter blijkt te zijn dan z’n voorgangers zullen heel wat gebruikers wellicht op zoek gaan naar een nieuw hoesje. Het aanbod is enorm, de prijsverschillen ook. Maar wat zijn nu eigenlijk de leukste en beste hoesjes voor je nieuwe speeltje?

  1. Apple

Uiteraard brengt de telefoonmaker ook zelf hoesjes op de markt. Deze hebben een prijs die gemiddeld wel wat hoger ligt dan andere hoesjes maar ze zijn kwalitatief erg goed en de vormgeving sluit helemaal aan bij de stijl die we van Apple gewend zijn. Apple brengt hoesjes uit in een lederen of siliconen variant, de lederen hoesjes bestaan in 5 kleuren terwijl je in siliconen de keuze hebt uit 6 kleuren. Reken voor de lederen hoesjes op een prijs die ongeveer 10 € hoger zal liggen dan voor de siliconen hoesjes.

  1. Incipio

Eén van de bekendste hoesjesmakers voor de iPhone is Incipio. Dit bedrijf heeft op dit moment 5 hoesjes in de aanbieding voor de iPhone 6. Eén van de origineelste ideeën waar Incipio mee kwam is wellicht het hoesje dat je tegelijk kan gebruiken om een aantal bankkaarten (of rijbewijs of id-kaart) in weg te bergen Zo is er het StowAway-model of als je liever iets hebt dat meer op een portefeuille lijkt kan je ook kiezen voor de Watson, die in leder is uitgevoerd. Kleuren gaan van zwart tot wit over een meer gedurfd neonroos.

iPhone Hoesjes van Incipio

  1. Urban Armor Gear

Eén van de redenen om je een iPhone hoesje te willen aanschaffen is misschien dat je schrik hebt je dure telefoon te laten vallen of op een andere manier te beschadigen. Hiervoor zijn de producten van Urban Armor een goede keuze. Ze proberen je de best mogelijke bescherming te bieden met een zo dun mogelijk hoesje. Alle hoesjes van Urban Armor hebben een ‘militaire valtest’ doorstaan, jawel, ze beantwoorden aan de normen die het Amerikaans leger aan dit soort producten stelt. Ze zijn beschikbaar in 6 kleuren en er zouden snel nog meer kleuren moeten bijkomen.

  1. Casetify

Wil je je hoesje echt helemaal personaliseren? Dat kan met een 3D-printer natuurlijk maar niet veel mensen hebben al zo’n ding in huis. Daarom komt Casetify met hoesjes die je door hen kan laten uitprinten op basis van één van je Instagram foto’s. Zo kan je je allerliefste hond, kat, baby op een dun hoesje laten afdrukken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>