iPhone 4S Overzicht

Kleuren van het toestel

De iPhone 4S is verkrijgbaar is 2 verschillende kleuren, namelijk in het wit en in het zwart.

Wat zijn de sterke kanten van dit toestel?

Door zijn behuizing van metaal en glas straalt de iPhone 4S pure klasse uit. Op het scherm ziet alles er zeer scherp uit, waaronder de foto’s die je maakt met het toestel.
De iPhone 4S is zeer gemakkelijk in gebruik. Bovendien je zeer makkelijk je toestel bedienen met 1 hand, waardoor je met je andere hand ondertussen iets anders kan doen. Tot slot is het een smartphone, wat voor velen een voordeel is, aangezien je er populaire apps kan op downloden zoals Facebook, Skype, Snapchat… Waardoor je overal waar je bent actief kan zijn wanneer je dit wenst. Bovendien kan je zo ook sneller typen dan met een manueel toetsenbord.

Wat zijn de mindere kanten van de iPhone 4S?

Het toestel werkt perfect, maar het is toch al verouderd in vergelijking met bijvoorbeeld iPhone 5 of 6. Bovendien is het toestel, net zoals latere versies gevoelig aan krassen op het scherm vooraan wanneer je het toestel bijvoorbeeld laat vallen. Maar ook achteraan kan je krassen ontwikkelen door je gsm te laten vallen. Je kan je toestel een beetje proberen te beschermen door een hoesje te kopen en/of een beschermende folie te kopen. Hiermee kan je niet alle krassen vermijden, maar het beperkt wel sterk het risico op krasjes. Wil je meer weten over iPhones? Neem eens een kijkje op www.mijniphone6.nl .

Enkele productkenmerken

-Gewicht van het toestel: 0,14 kg
-Breedte van het toestel: 5, 86 cm
-Diepte van het toestel : 0,93 cm
-Hoogte van het toestel: 11,52 cm
-Het besturingssysteem van de iPhone 4S: iOS, versie 7

Maar dan breekt het scherm..

het is natuurlijk vervelend dat je je telefoon hebt laten vallen. Hierdoor moet het scherm van je telefoon vervangen worden. Dit kan bijvoorbeeld door www.iPhoneAPK.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>